JIŘÍ JÍROVEC

Něco novýho?“ Hubert odpoví: „Nic. Flandři hrozej vpádem Vlámům a Vlámové hrozej Flandrům. Tureckej paša se neozval, jak ho vyzval ten jeho bej, aby se ozval, jinak že on se ozve, a ten bej co mysleli, že se utopil, ten, jak měl zapálit minaret, ten bej se neutopil, ale uhořel. Zato vylovili jednoho beje utopenýho, ale nevědí, kterej by to moh bejt, tenhle bej. U nás doma je všechno v pořádku.“
Jan Werich, Tři sestry a jeden prsten

 

Pravda, na Hřensku ještě hoří, ale jinak je vše v naprostém pořádku. Stačí se podívat na zprávy, třeba v Blesku.
Mišík zapomněl doma preservativy a jakýmsi gestem (prý) naznačuje, že možná zbouchl sedmnáctiletou Kubelkovou. 
Na Ukrajině se dál bojuje za Prahu. Postrachem Rusů je krásná odstřelovačka, kdežto šestiletý sirotek vyrábí a prodává čelenky. 
Doznívá ještě pohřeb Ivanky Trumpové. Na tomto místě je nutné ocenit část titulku zmiňující „zoufalého Donalda s ošetřovatelkou“. Naděje, že Donald již potřebuje ošetřovatelku, se rozplynula, když se v textu ukáže, že šlo o osobu, která pečovala o Ivanu. 
Genialitu „titulkářů“ můžeme připomenout tím, který se objevil hned po její smrti:
„Jediný svědek Ivaniny smrti nepromluvil.“ Byla to svatosvatá pravda, protože ani největší boháč si zatím nemůže koupit psa, který mluví. 
Dobře to dopadlo s Gottovou roubenkou. Zatím neshořela, není zrovna v lese a hoří asi 11 km od ní. 
Tragicky vypadala zpráva o tom, že Vendula Pizingerová musela na dovolené žebrat u cizích. Čtenáři se uleví, když se ukáže, že se jednalo o to, aby ji někdo „cizí“ vyfotografoval se synkem. Kdybychom neměli Hanychovou, museli bychom si ji vymyslet.

Do letní sezóny patří informace, že ztopořený penis může směřovat nahoru i dolů. Ano, ano, u nás doma je všechno v pořádku.